Acasă Fără categorie Doi tineri în Curtea de Argeș, prinși cu droguri

Doi tineri în Curtea de Argeș, prinși cu droguri

197
0

Doi tineri, în vârstă de 19 și 23 de ani, aflați într-o zonă retrasă, au atras atenția jandarmilor care patrulau ieri în municipiul Curtea de Argeș.

Având în vedere comportamentul suspect al tinerilor, la controlul corporal efectuat asupra lor, jandarmii au găsit fragmente de vegetație uscată, ambalate în staniol, susceptibile de a fi interzise de legislația în vigoare, precum și un grinder.

„În urma celor constatate au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor, conform prevederilor articolului 4, alin. (1) din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

 Actele întocmite, împreună cu substanțele ridicate în vederea confiscării vor fi predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Pitești, pentru continuarea cercetărilor”, precizează IJJ Arges.

Doar de la începutul lunii septembrie și până în prezent, jandarmii argeșeni au constatat în mod independent un număr de 12 fapte de natură penală pentru încălcări ale Legii nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Articolul precedentUPDATE Cei doi frați dispăruți dintr-un centru pentru minori din Argeș au fost găsiți
Articolul următorRomanian Science Festival, la Sala Sporturilor Mioveni