Acasă Administrativ/Politic VIDEO: Prioritățile primarului Gheorghiță Boțârcă pentru locuitorii orașului Topoloveni în 2024

VIDEO: Prioritățile primarului Gheorghiță Boțârcă pentru locuitorii orașului Topoloveni în 2024

830
0

Prioritățile primarului Gheorghiță Boțârcă pentru locuitorii orașului Topoloveni în 2024. După ce a încheiat anul 2023 cu trei premii de excelență la Gala celor mai apreciate proiecte finanțate din Programul Operațional Regional 2014-2020 în regiunea de dezvoltare Sud-Muntenia, Primăria Topoloveni a intrat în 2024 pregătită nu doar pentru derularea unor proiecte importante pentru comunitate, ci și pentru evenimentele speciale ce vor urma, dat fiind că suntem la începutul unui an cu patru rânduri de alegeri – europarlamentarele, locale, parlamentare și prezidențiale.

Reper Media a stat de vorbă cu primarul Gheorghiță Boțârcă pentru afla cum abordează administrația locală de la Topoloveni anul 2024.

Proiectul privind „Modernizarea străzilor din orașul Topoloveni”, finanțat prin Programul Național de Investitii „Anghel Saligny”, care presupune reabilitarea străzilor intens circulate din zona centrală, continuă anul acesta.