Acasă Actualitate TOPOLOVENI: Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, i-a mulțumit lui Gheorghiță...

TOPOLOVENI: Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, i-a mulțumit lui Gheorghiță Boțârcă: „Una din cele mai plăcute surprize din seria lansărilor cărții ‘Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO’ am avut-o la Topoloveni”

177
0
Mircea Geoană

Primăria Topoloveni a avut recent un oaspete de seamă la Topoloveni: secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Oficialul Alianței Nord – Atlantice a rămas impresionat de cum a fost primit la Topoloveni pentru lansarea volumului său și i-a mulțumit primarului Gheorghiță Boțârcă.

Mărturisesc că una din cele mai plăcute surprize, din seria lansărilor cărții “Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO”, am avut-o la Topoloveni.

O primire extraordinară, un public impresionant și o discuție care a scos în evidență faptul că modelul economic după care funcţionăm acum, în care principalul atu pentru atragerea investiţiilor este mâna de lucru ieftină, ameninţă să se întoarcă împotriva noastră.

E un model care ne blochează dezvoltarea şi ne condamnă la perpetuarea inechităţii sociale, care îi alungă pe români din ţara lor, trimiţându-i în căutare de locuri de muncă acolo unde mâna de lucru calificată e plătită corespunzător.

Cu cât înţelegem mai repede că trebuie să investim, cu prioritate, în urbanul mic, în resursa umană aflată în comunele și orașele mici, cu cât operăm mai din timp necesara schimbare, cu atât ne creştem şansele de succes.

Mulțumesc tuturor pentru prezență, mulțumesc, domnului primar, Gheorghiţă Boţârcă, pentru organizarea acestei întâlniri!”, a transmis secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

„Mulțumim, pentru onoarea de a fi gazdele dumneavoastră!”, i-a transmis Primăria Topoloveni secretarului general adjunct al NATO.