Acasă Diverse În atenția locuitorilor comunei BRADU: Solicitați un recipient pentru compost! Este gratuit...

În atenția locuitorilor comunei BRADU: Solicitați un recipient pentru compost! Este gratuit și foarte util

196
0

Pe parcursul anului trecut, Primăria Bradu și SC HCB Construct Investment i-au îndemnat pe locuitorii comunei să transforme deșeurile biodegradabile în îngrășăminte utile pentru sol, prin compostare, o formă naturală și simplă de reciclare, oferindu-le, gratuit, recipiente pentru compost – coșuri pentru transformarea deșeurilor biodegradabile în îngrășăminte naturale.

Cei care n-au profitat de campanie, al cărei vârf de solicitări a fost în vară, o pot face acum.

„Încă mai putem pune la dispoziția gospodăriilor din Bradu recipiente pentru compost. Îi încurajăm pe locuitorii comunei să opteze pentru această metodă ecologică de reciclare”, explică, pentru REPER MEDIA, Valentin Ghilencia, directorul general al SC HCB Construct Investment SRL Bradu.

Recipientele sunt furnizate solicitanților în mod gratuit. Solicitările se fac la HCB Construct: Telefon 0764 460 741 / strada Sabin Iliescu, nr. 5, comuna Bradu.

Avantaje

Beneficiile utilizării acestor recipiente sunt de luat în calcul: pe de o parte, se obține un produs util în agricultură, iar pe de altă parte, se evită poluarea ce ar putea rezulta din arderea deșeurilor.

Foto: Facebook Dan Stroe