Acasă Administrativ/Politic Topoloveniul, un oraș manageriat eficient. Recunoașterea primită la Gala „România eşti Tu!”

Topoloveniul, un oraș manageriat eficient. Recunoașterea primită la Gala „România eşti Tu!”

146
0

Recent, la Palatul Parlamentului, a avut loc cea de-a doua ediţie a Galei „România eşti Tu!” şi lansarea volumului II al cărții „100 îngeri pentru România” ce cuprinde povești de business de „Dragă Tu – tu, parte din România”.

În cadrul evenimentului, doi primari din regiunea Sud-Muntenia au primit diplome de excelenţă pentru Management eficient prin investiții/proiecte cu impact pentru comunitate.

Implementarea de către Primăria Topoloveni a proiectelor cu finanţare europeană a cântărit pentru premiu

Edilii premiați la eveniment au fost Gheorghiţă Boțârcă, primarul oraşului Topoloveni şi Victor Drăguşin, primarul municipiului Alexandria, premiaţi în cadrul Galei pentru dezvoltarea comunităţilor din care fac parte, dezvoltare realizată şi în urma implementării proiectelor cu finanţare europeană.

Gala „România eşti Tu!”. FOTO ADR SUD Muntenia

„Topoloveni este un oraş nou, cu perspective noi, dar şi un oraş care a accesat aproape toate liniile de finanţare pentru a aduce bunăstare în comunitate. Dintre toate aceste proiecte amintim: modernizare şi dotarea şcolilor din oraş, modernizarea străzilor şi trotuarelor, extinderea reţelei de gaze naturale, continuarea construcţiei de peste 30 locuinţe în locul târgului vechi şi peste 137 locuinţe în punctul Verzea, nu în ultimul rând construirea Campusului Tehnologic de 120 ha, în care se realizează pas cu pas dezvoltare din PUG a zonei industriale şi care a ajuns la 40% din parcul industrial aflat în viziunea şi strategia de dezvoltare a localităţii”, a declarat primarul oraşului Topoloveni, Gheorghiţă Boțârcă.

Gala „România Ești Tu!” – își propune să scoată în față veritabile modele ale societății, care activează în business, administrație publică centrală și locală, filantropie, relații publice, educație, sport, film sau teatru, potrivit ADR Sud Muntenia.