Acasă Cultura/Educatie VIDEO Școala Gimnazială „Ion Minulescu” din Pitești a strălucit în lumina unui...

VIDEO Școala Gimnazială „Ion Minulescu” din Pitești a strălucit în lumina unui eveniment impresionant

294
0

21 ianuarie 2024 a fost ziua în care Școala Gimnazială „Ion Minulescu” a strălucit în lumina unui eveniment memorabil, cu bucurie și entuziasm. A fost mult mai mult decât o simplă reuniune școlară. A fost un festival al talentului și al conexiunii umane, sub deviza călduroasă a familiei „minulesciana”, compusă din elevi, profesori și părinți, cu inimile unite în entuziasmul unei comunități puternice.

„Este o provocare să transmiți în cuvinte adâncimea comuniunii perfecte care a caracterizat această mare familie. Atmosfera a fost încălzită de solidaritate, iar fiecare participant a contribuit la o experiență colectivă remarcabilă. Dansul, muzica, teatrul și poezia au creat o simfonie a artei pe scena Filarmonicii Pitești, punând în evidență excelența elevilor în fiecare moment. Dascălii, cei ce îndrumă tinerii către cunoaștere și maturitate, au fost artizanii iscusiți care au zidit cu grijă drumul elevilor. Îndrumarea și sprijinul lor au fost ca niște cărămizi fundamentale, susținând construcția caracterelor și a talentelor tinerei generații”, a declarat, pentru REPER MEDIA, învățătorul Florin Zanfir.

Astfel, Zilele Școlii nu au fost doar un succes, ci și un elogiu adus unității, creativității și evoluției în cadrul școlii.

„Am avut privilegiul să aflăm și părerea directă a unui elev, Matias Roșca din clasa I C, care ne-a mărturisit entuziasmat: „A fost una din cele mai frumoase zile din viața mea. M-am bucurat alături de colegii mei din clasă, dar și din școală. Am văzut multe momente frumoase. M-am simțit ca la un spectacol. Aștept cu nerăbdare anul viitor…”, a mărturisit entuziasmat Matias Roșca, elev în clasa I C.

„Elevii și-au exprimat satisfacția și așteptările pentru evenimentele viitoare, consolidând astfel succesul Zilelor Școlii Gimnaziale „Ion Minulescu”, a adăugat dascălul Florin Zanfir.