Acasă Fără categorie VIDEO: O tânără a plecat de acasă cu intenția de a se...

VIDEO: O tânără a plecat de acasă cu intenția de a se sinucide. A fost găsită cu un câine de urmă

358
0

Acțiuni de căutare, încununate cu succes, în județul Argeș.

În cursul zilei de 11 octombrie 2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 27 de ani, din localitatea Budeasa, ar fi plecat voluntar de la locuința sa, posibil cu intenția de a se sinucide.

În cel mai scurt timp, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov s-au organizat exemplar pentru începerea căutărilor.

„Pe lângă șase polițisti ai Secției de Poliție Rurală, pentru căutări a fost mobilizată echipa canină cu câinele de urmă din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, jandarmi din cadrul I.J.J. Argeș, pompieri argeșeni, polițiști locali din cadrul Poliției Locale Budeasa, căutările beneficiind și de sprijinul comunității – un pădurar, patru voluntari, dar și un grup de localnici care dețin ATV-uri.

Indiciul cel mai important a fost găsit de câinele de urmă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, care a urmat un traseu ce duce într-o zonă împădurită de pe raza localității de domiciliu a femeii, găsind hainele acesteia, iar în apropierea lor a fost găsită și persoana căutată”, precizează IPJ Argeș.

Din fericire, femeia este în afara oricărui pericol, a fost preluată și transportată la spital, de către un echipaj specializat, pentru efectuarea de investigații medicale.

Articolul precedentSEdC Mioveni: ANUNȚ IMPORTANT
Articolul următorMunicipiul Pitești, foarte aproape de carantinarea săptămânală de noapte