Acasă Fără categorie Punct fix de recenzare la Primăria orașului Mioveni

Punct fix de recenzare la Primăria orașului Mioveni

337
0
Recensamant Foto Facebook Primaria Mioveni

În atenția cetățenilor care nu s-au recenzat: la Primăria orașului Mioveni există un puct fix de recenzare.

Așa cum se știe, comisia Centrală pentru Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor a decis prelungirea cu o săptămână, de la 17 iulie până la 24 iulie, a perioadei de recenzare.

“Cetățenii care nu s-au recenzat se pot prezenta, începând cu data de 20 iulie 2022, la noul punct fix de recezare înființat chiar la sediul Primăriei orașului Mioveni.

În paralel, va continua și procedura de recensământ la domiciliul persoanei. Astfel, până în data de 24 iulie 2022 recenzorii vor fi în teren pentru colectarea datelor, prin interviuri faţă în faţă.

Important!

Recensământul este o datorie cetățenească și este în beneficiul tuturor, iar cetățenii au obligația de a răspunde la toate întrebările din chestionar”, precizează Primăria Mioveni.

Prin urmare, refuzul de a oferi informații sau furnizarea de date incomplete sau eronate în cadrul procesului de recenzare constituie contravenții și pot fi sancționate cu amendă între 1.000 și 3.000 lei. Amenzile sunt şi mai mari, între 1.500 lei şi 5.000 lei, pentru cei care nu permit accesul recenzorilor în locuinţă.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0730.444.754.

Articolul precedentPOIANA LACULUI: Protejați-vă de caniculă! Evitați activitățile intense și deplasările la orele de vârf!
Articolul următorBRADU: Nu ardeți gunoiul. Compostați-l! Recipientele se distribuie gratuit! „E o metodă ușor de aplicat și necostisitoare”