Acasă Stiri BRADU: Intervenție promptă a HCB pe 4 străzi afectate de inundații

BRADU: Intervenție promptă a HCB pe 4 străzi afectate de inundații

201
0

Județul Argeș este de ieri, de la ora 10, sub atenționare cod portocaliu de ploi abundente. În intervale scurte de timp, dar mai ales prin acumulare, s-au înregistrat (și este posibil să se mai înregistreze) cantități de apă de 40…50 l/mp, iar pe arii restrânse de peste 60…70 l/mp.

Printre localitățile în care marți „a turnat cu găleata” s-a numărat și Bradu. Patru străzi au fost afectate, însă în fiecare din cele patru cazuri, situația a fost gestionată prompt de HCB, nemaifiind necesară intervenția pompierilor.

„În urma precipitațiilor abundente, au fost inundate 4 străzi: Livezilor, Arțarului, Stejarului și Magnoliei. Am mobilizat o parte dintre angajații societății, am intervenit cu motopompe, am curățat capetele de pod, am intervenit cu buldoexcavator. N-a fost cazul intervenției ISU. Noi suntem pregătițí și astăzi pentru orice eventualitate, dar sperăm să nu mai avem iar străzi inundate”, a declarat, pentru REPER MEDIA, Valentin Ghilencia, directorul general al SC HCB Construct Investment SRL Bradu.

Atenționarea cod portocaliu de ploi abundente este valabilă pentru județul Argeș până în această seară, la ora 22.

Foto: Arhivă FB Dan Stroe

Articolul precedentSeară aniversară specială la Mioveni: 10 ani de activitate a Clubului Sportiv Dacia Mioveni 2012 și prima ediție a Memorialului – Cupa “Adrian Ștefan” la handbal feminin
Articolul următorCine controlează televiziunile. Ionel Palăr, 9.200 de lei pe minut, de la stat. Și multe diplome