Acasă Administrativ/Politic Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, de 11 ani alături de comunitate

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, de 11 ani alături de comunitate

282
0

De 11 ani pe piața serviciilor publice, societatea noastră și-a dezvoltat continuu domeniul de activitate, încercând să fim partener de nădejde, responsabil și de încredere pentru comunitatea în care ne desfășurăm activitatea.


În 2010, societatea a luat ființă ca urmare a Hotărârii Consiliului Local Mioveni nr. 74/05.08.2010, prin reorganizarea Serviciului ADP şi a Serviciului de Iluminat Public Mioveni din cadrul Primăriei Mioveni, iar astăzi, cu sprijinul autorității administrației publice locale, am reușit să ne întărim poziția pe piața serviciilor din zonă, devenind operator al serviciului de apă-canal în alte 5 localități din județ.


Serviciile oferite în prezent sunt specifice sferei de interes public general și nu numai: apă-canal, epurare ape uzate, iluminat public, salubritate, întreținere spații verzi, ecarisaj, transport, întreținerea și administrarea domeniului public și privat din orașul Mioveni. Pe lângă acestea, societatea noastră desfășoară și activități de restaurant – catering, administrarea bazelor sportive și a celor de agrement și a deschis o modernă stație ITP și un service auto.


Obiectivele noastre pe termen scurt și lung au avut în vedere, în primul rând, cerințele comunității, ne-am dorit să oferim servicii de calitate, care să ducă la îmbunătățirea stării de sănătate a populației și calitatea vieții, să oferim acces egal și nediscriminatoriu la serviciile publice, dar am avut în vedere și cerințele pieței, încercând să fim competitivi și să oferim servicii la prețuri atractive.


Evident că un factor foarte important în evoluția noastră a fost dezvoltarea orașului, ceea ce a dus implicit la necesitatea extinderii domeniului de activitate, și la dezvoltarea serviciilor oferite pentru a face față noilor provocări.


Dacă ar fi să vorbim despre cele mai importante realizări ale ultimilor ani, trebuie să amintim investițiile importante în utilaje moderne și performante, cu consum redus de energie electrică pentru stația de epurare a orașului, care astăzi este una performantă, adaptată nevoilor comunității, implemetarea unui proiect pilot pentru transformarea nămolului provenit de la stația de epurare în compost cu rol fertilizant pentru agricultură, investiții constante în utilaje și autoutilitare performante, de ultimă generație pentru lucrările edilitare desfășurate și înființarea unei stații ITP și a unui service auto, de asemenea cu dotări la cele mai înalte standarde.
Implicarea societății în viața comunității este subliniată de multitudinea de proiecte de responsabilitate socială pe care le desfășoară, de la campanii de ecologizare cu angajații sau în cadrul proiectelor naționale, campanii de informare pe teme de mediu desfășurate în școlile și liceele din oraș, până la susținerea Clubului Sportiv Dacia 2012, destinat sportului de masă, sau implicarea în bunul mers al evenimentelor cultural-artistice și sportive desfășurate în oraș.


Mulțumim pe această cale autorităților administrației publice locale pentru suportul acordat fără echivoc, tuturor angajaților pentru munca de mare responsabilitate depusă, care nu este deloc ușoară, și sunt la datorie indiferent de condițiile meteo, indiferent că este weekend sau sărbătoare, contribuind astfel decisiv la bunul mers al societății, ajutând-o să-și îndeplinească obiectivele propuse. Pentru toate acestea le mulțumim!


Totodată, dorim să îi asigurăm pe beneficiarii noștri că vom furniza aceeași calitate a serviciilor și pe viitor, conștientizăm importanța fiecăruia dintre ei şi le mulțumim pentru încrederea acordată!

Articolul precedentVIDEO: Incendiu la o casă din comuna Bradu. Intervin pompierii și SMURD
Articolul următorFemeie de 76 de ani, accidentată mortal de un motociclist în vârstă de 21 de ani