Acasă Cultura/Educatie Noile prețuri ale biletelor la Filarmonica Piteşti

Noile prețuri ale biletelor la Filarmonica Piteşti

186
0

Ca urmare a aprobării noilor tarife în ședința de Consiliu Local din 10 februarie a.c., Filarmonica Piteşti pune în vânzare, începând de săptămâna viitoare, bilete pentru perioada februarie-iunie 2021 a stagiunii a XIV -a.

„Prețul unui bilet este de 40 de lei la categoria A (parter, rândurile G și H, balcon, etaj 1, rândul E), 30 de lei la categoria B (parter, rândurile C-F și I-M, balcon, etaj 1, rândurile F-G, loje, etaj 1, rândurile A și C, balcon, etaj 2, rândul E) și 20 de lei la categoria C (parter, rândurile A-B, balcon, etajul 1, rândurile H-I, loje, etaj 1, rândurile B și D, etaj 2, loje, rândurile A, B, C, D și balcon etaj 2, rândurile F-G)'”, anunță Filarmonica Pitești.

La concertele extraordinare, prețul unui bilet este de 50 de lei la categoria A, 40 de lei la categoria B și 30 de lei la categoria C. Tariful pentru un concert educativ este unic, 5 lei.

Pentru pensionari, şomeri, precum şi adulţii cu handicap mediu şi uşor, tariful biletului se reduce cu 50%.

Elevii și studenții beneficiază de tarife reduse cu 75% pentru accesul la concerte, cu excepţia celor educative, când tariful este fix.   

Accesul la spectacolele susţinute de Filarmonica Piteşti este gratuit pentru:

  • Cetăţenii de onoare ai Municipiului Piteşti;
  • Elevii etnici români din afara graniţelor ţării, bursieri ai statului român;
  • Posesorii legitimaţiilor eliberate de Guvernul României în baza H.G. nr. 385/2004 privind accesul gratuit la actul de cultură la nivel naţional al pensionarilor care au activat minim 10 ani în domeniul cultural-artistic;
  • Persoanele cu handicap grav sau accentuat, precum şi persoanele care le însoţesc.
Articolul precedentActualizare zilnică: Evidența persoanelor vaccinate împotriva COVID-19
Articolul următorReport de peste 4 milioane de euro la Joker – categoria I