Acasă Diverse Lăsat fără bani și acte, cu un atac de panică și o...

Lăsat fără bani și acte, cu un atac de panică și o criză de epilepsie, un tânăr a fost salvat de o patrulă de jandarmi

408
0
Foto: IJJ Argeș
Foto: IJJ Argeș


O criză de epilepsie a unui tânăr a atras atenția echipajului de jandarmerie care patrula joi în zona centrală a municipiului Pitești.
“Jandarmii au oprit imediat și i-au acordat primul ajutor, în timp ce unul dintre ei a solicitat sprijinul unui echipaj SMURD.
Pe lângă criza de epilepsie, tânărul în vârstă de 34 de ani a mai suferit și un atac de panică și le-a mărturisit jandarmilor că acestea se datorează faptului că a constatat că i-au fost furate actele și banii”, precizează IJJ Argeș.

Bărbatul a fost preluat de echipajul medical pentru investigații amănunțite și a fost îndrumat să depună plângere la secția de poliție pentru paguba suferită.

“Vă recomandăm să nu rămâneți indiferenți în cazul în care observați persoane căzute pe stradă. Câteva secunde pot salva o viață!”,mai precizeazĂ IJJ Argeș.

Articolul precedentMedicamente gratuite pentru tratarea la domiciliu a bonavilor COVID-19 cu forme medii și ușoare. În ce condiții te poți adresa Centrului de Evaluare și Tratament
Articolul următorSub amenințarea cuțitului, un bărbat mascat a lăsat fără telefoane trei femei, după ce a intrat peste ele într-un apartament