Acasă ADVERTORIAL DANA CROITORU, reprezentant Plafar Naturallys, vă recomandă pentru perioada examenelor care se...

DANA CROITORU, reprezentant Plafar Naturallys, vă recomandă pentru perioada examenelor care se apropie cu pași repezi, NEURO MAXX

202
0

DANA CROITORU, reprezentant Plafar Naturallys, vă recomandă pentru perioada examenelor care se apropie cu pași repezi, un supliment 100% natural care luptă împotriva oboselii mintale și nivelului de concentrare scăzut.

NEURO MAXX este o combinație 100% naturală, unică și eficientă a peste 20 de substanțe active cu rol important la nivel cerebral, care protejează celulele nervoase și asigură buna lor funcționare.

Ingredientele active din formula NEURO MAXX asigură îmbunătățirea circulației vasculare cerebrale, contribuind atât la sporirea atenției și a concentrării, cât și la obținerea performanțelor intelectuale ridicate.

De asemenea, acționând pe două direcții – neurotonic (Guarana, Ginko Biloba, etc.) dar și o componentă relaxantă (Valeriană, Passiflora, Sunătoare, Rozmarin), reglează ciclul somn-veghe, ajută la înlăturarea depresiilor, scade gradul de anxietate, crește tonusul, favorizează adaptarea și crește rezistența la stres.

Indicații NEURO MAXX:

– stimularea activității cerebrale și a neurotransmiterii

– îmbunătățirea proceselor de atenție și concentrare

– îmbunătățirea performanțelor intelectuale

– reduce manifestările în boală Parkinson (menține echilibrul neurotransmițătorilor dopamina-acetilcolină)

– tulburare acută de stres, iritabilitate, sindrom de epuizare

– demență senilă (demență Alzheimer)

Detalii, direct în magazinul Plafar Naturallys sau la numărul de telefon 0745907097.

Articolul precedentMioveni: Cupa Instituțiilor Publice și Cupa Presei la Darts
Articolul următorBRADU: “E obligația fiecărui cetățean să-și întrețină spațiile verzi și șanțurile din dreptul proprietății”