Acasă Stiri BRADU: “E obligația fiecărui cetățean să-și întrețină spațiile verzi și șanțurile din...

BRADU: “E obligația fiecărui cetățean să-și întrețină spațiile verzi și șanțurile din dreptul proprietății”

152
0
Foto (descriptiv): https://www.olx.ro/
Foto (descriptiv): https://www.olx.ro/

Printre lucrările desfășurate în această perioadă de angajații SC HCB Construct Investment SRL în comuna Bradu se numără și cosirea vegetației de pe domeniul public. Mobilizarea lucrătorilor n-ar trebui să fie însă motiv de relaxare pentru cei care au terenurile din fața gospodăriei și șanțurile neîngrijite, pentru că acțiunea nu vizează și spațiile pe care ei ar trebui să intervină.
“E obligația fiecătui cetățean să-și întrețină spațiile verzi și șanțurile din dreptul proprietății. Pe domeniul public, operațiunea este realizată de SC HCB Construct Investment SRL Bradu, manual și mecanizat”, explică, pentru REPER MEDIA, Valentin Ghilencea, directorul general al SC HCB Construct Investment SRL Bradu.
Acțiunea se va desfășura pe parcursul întregii veri.
Amintim că toţi proprietarii de terenuri au, prin lege, obligaţia de a le curăţa, de a tăia vegetaţia şi îngriji copacii de pe suprafaţa deţinută. Legea nr. 273 din 25 noiembrie 2020, Ordonanţă nr. 21 din 30 ianuarie 2002, Legea 62/2018, prevăd aceste obligaţii, a căror neîndeplinire se sancţionează cu amenzi.

Articolul precedentDANA CROITORU, reprezentant Plafar Naturallys, vă recomandă pentru perioada examenelor care se apropie cu pași repezi, NEURO MAXX
Articolul următorZiua Absolventului, marcată la Mioveni