Acasă Administrativ/Politic Cristian Terheș și-a făcut numărul la Bruxelles, în fața unei mulțimi care...

Cristian Terheș și-a făcut numărul la Bruxelles, în fața unei mulțimi care flutura tricolorul României și pancarte în franceză împotriva vaccinării obligatorii

60
0

Urcat pe un podium în fața Parlamentului European, Cristian Terheș și-a făcut numărul la Bruxelles, în 6 decembrie, în fața unei mulțimi care flutura tricolorul României și pancarte în franceză împotriva vaccinării obligatorii. „Incită, dirijează scandările, arată pumnul spre clădirea instituției europene, o cheamă pe Ursula von der Leyen să dea socoteală pentru contractele încheiate cu firmele producătoare de vaccinuri. Pe fața bucălată se citește satisfacția de a fi aclamat”, notează PressHUB.

Viraje: de la discursul anticorupție la atacarea DNA

Intrat în PE pe listele PSD, Terheș a făcut un viraj la dreapta declarându-se reprezentant al PNȚCD, partid dispărut de pe scena publică a României. Nu este singurul viraj: preot greco-catolic emigrat acum două decenii în SUA, răspopit după ce a intrat în politică, a devenit vizibil în țară mai întâi prin discursul de partea independenței justiției, de luptător anticorupție și critic la adresa guvernului dospit de Dragnea. Ulterior, după ce PSD a început să îl curteze, a început să declame refrene pe placul pesediștilor în studiourile Antenei 3 și RTV. Adică invers, împotriva DNA și a democrației. Așa a ajuns pe listele PSD la alegerile europarlamentare.

Iar acum, când s-a erijat în „vocea libertății” lansându-se într-o luptă zgomotoasă împotriva vaccinului, a Certificatului verde și a oricărei măsuri de prevenție în pandemie, a devenit, în fapt, trompeta AUR în legislativul european. La mijlocul lui noiembrie susținea o conferință de presă împreună cu George Simion, șeful AUR, la Camera Deputaților. Tema, aceeași: tirania europeană care vrea să ne înrobească prin vaccin și certificat, mai scrie PressHUB!

Răfuieli în direct

Terheș își asigură creșterea în popularitate mizând pe pofta oamenilor de a asista la scandal: transmite live neobosit răfuielile sale cu portarii, cu agenții de pază ai magazinelor și ai instituțiilor care îi cer să respecte regulile cerute de autorități în pandemie: certificat de vaccinare, test, mască.

Pe 12 noiembrie i-a hărțuit tot live pe agenții de pază de la intrarea Parlamentului European.

„Cine ești tu? Diferența între mine și tine este că pe tine nu te-a ales nimeni, iar eu sunt ales”, i s-a adresat cu aroganță agentului bruxellez de la poartă și a continuat scandalul cu șeful agenților de pază, care i-a oferit 2 opțiuni: să intre fără certificat și fără să prezinte test negativ, dar cu un raport către conducerea PE, sau să părăsească incinta.

Articolul integral, pe PressHUB!

Articolul precedentPitești: Târgul de Crăciun, deschis până la Anul Nou VIDEO
Articolul următorInterdicțiile de circulație și masca obligatorie pe stradă sunt eliminate, iar la mall se va intra și cu test negativ. Ce alte relaxări vor mai avea românii de sărbători