Acasă Stiri A murit fostul ministru Şerban Valeca. Colegii și prietenii sunt cutremurați: “O...

A murit fostul ministru Şerban Valeca. Colegii și prietenii sunt cutremurați: “O pierdere grea și dureroasă pentru noi toți”

407
0

Profesorul Şerban Constantin Valeca, fost ministru delegat pentru activitatea de cercetare, fost senator şi deputat şi ex-preşedinte al PSD Argeş, a murit duminică dimineaţă.

“În această dimineață, cu profundă tristețe și durere imensă am aflat despre moartea fulgerătoare a domnului președinte, senator și ministru, ȘERBAN VALECA. Organizația PSD MIOVENI este cutremurată la aflarea acestei triste vești, fiind o pierdere grea și dureroasă pentru noi toți. Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente grele. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei”, a transmis PSD MIOVENI, prin primarul ION GEORGESCU.

Șerban Constantin Valeca (născut pe 23 iunie 1956, în București) a fost ales deputat în legislatura 1996-2000, în județul Argeș, pe listele PDSR și senator, tot în Argeș, în legislatura 2008-2012, din partea Alianței PSD+PC. În perioada 28 decembrie 2000 – 19 iunie 2003 a fost ministru delegat pentru activitatea de cercetare.

Articolul precedentCăţeluşă blocată în smoală, salvată de pompieri după o intrvenție de patru ore
Articolul următorCum puteți candida la unul dintre stagiile Schuman ale Parlamentului European