Acasă Diverse Căţeluşă blocată în smoală, salvată de pompieri după o intrvenție de patru...

Căţeluşă blocată în smoală, salvată de pompieri după o intrvenție de patru ore

276
0

O căţeluşă rămăsă blocată în smoală a fost salvată, sâmbătă, de pompierii argeşeni, după o intervenţie de peste patru ore.

Nu se ştie când a ajuns în smoală și cât s-a zbătut ca să se elibereze, dar norocul ei a fost că cineva a auzit-o şi a chemat pompierii.

“Bietul animal era epuizat şi părea că renunţase la lupta pentru viaţă. Abia mai respira şi se afundase cu totul în smoală. Pe măsură ce se însera şi scădea temperatura, smoala devenea şi mai rigidă, însă pompierii nu au renunţat. Unul dintre colegii noştri şi-a chemat în ajutor un prieten, student la medicină veterinară, care i-a administrat căţeluşei medicamente pentru a rezista”, precizează ISU Argeş. Intervenţia a durat mai bine de patru ore. Pompierii au reuşit, până la urmă, să o scoată din smoală.  “Într-un final, după multă muncă, căţeluşa a fost eliberată şi a ajuns la un cabinet veterinar pentru îngrijiri. Norocul i-a surâs şi a doua oară: a fost adoptată imediat.”, mai precizează ISU Argeş.

Intervenţie de peste patru ore pentru salvarea unei  căţeluşe blocate în smoală

  Animalul va mai petrece însă câteva zile în cabinetul veterinar pentru a fi curăţată. Abia ulterior, noii ei stăpâni o vor putea lua acasă.  

Articolul precedent”Geografii” de top ai Argeșului. Unul dintre aceștia va reprezenta România la Olimpiada Internațională JUNIOR EGEO de la Belgrad
Articolul următorA murit fostul ministru Şerban Valeca. Colegii și prietenii sunt cutremurați: “O pierdere grea și dureroasă pentru noi toți”