Acasă Administrativ/Politic Ce a decis vineri Judecătoria Topoloveni în cazul primarul comunei Beleţi-Negreşti,...

Ce a decis vineri Judecătoria Topoloveni în cazul primarul comunei Beleţi-Negreşti, acuzat de distrugere prin incendiere și sustragerea sau distrugerea de înscrisuri

771
0

UPDATE “Bărbatul de 53 de ani, din Beleți-Negrești, reținut în seara zilei de 16 decembrie a.c., a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni în fața instanței, iar Judecătoria Topoloveni a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, precizează IPJ Argeș.

Știrea inițială:

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni l-au reţinut, joi seara, pentru 24 de ore, pe primarul comunei Beleţi-Negreşti, Mihai Marin, pentru distrugere prin incendiere şi distrugerea de înscrisuri. Vineri, edilul va fi prezentat Parchetului, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

“Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările în dosarul penal întocmit în urma incendiului petrecut în noaptea de 12 spre 13 decembrie a.c., pe raza localității Beleți-Negrești.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere prin incendiere și sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, conform art. 256, alin. 4 și 259 din Codul Penal.

Astăzi, 16 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale au pus în executare un mandat de aducere privind pe bărbatul de 53 de ani, din Beleți-Negrești, bănuit de săvârșirea faptelor, care a fost condus la sediul poliției pentru cercetări.

După administrarea probatoriului, în cursul serii, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezent Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează IPJ Argeș.

Citește și UPDATE: Primarul Mihai Marin va fi externat astăzi. Urmează să fie audiat în legătură cu incendiul de la Primăria Beleți Negrești

Foto: Facebook Marin Mihai

Articolul precedentArgeș: activități ilegale de achiziționare, transport, deținere, prelucrare și vânzare alcool etilic VIDEO
Articolul următorSEdC Mioveni: Modalități de transmitere a sesizărilor