Acasă Administrativ/Politic POIANA LACULUI: Solicitare de finanțare prin Programul Național de investiții Anghel...

POIANA LACULUI: Solicitare de finanțare prin Programul Național de investiții Anghel Saligny pentru „Modernizarea drumurilor de interes local”

117
0

Peste 3.000 de Primarii din România au manifestat interes față de Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Termenul de depunere pentru proiectele de infrastructură finanțate prin acest program s-a încheiat pe 9 noiembrie 2021. La nivel național au fost solicitate finanțări totale de peste 137 miliarde lei, în condițiile în care bugetul schemei se ridică la numai 50 de miliarde lei.

Printre localitățile care au solicitat bani prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” se numără și comuna argeșeană Poiana Lacului.

Peste 5.500 metri de drumuri publice, în valoare de peste 8 milioane lei

Primarul Ion Dumitrache

La inițiativa primarului Ion Dumitrache, Consiliul Local Poiana Lacului a adoptat, printre altele, luna trecută, o hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ, pentru obictivul: MODERNIZARE DRUMURI DE INTERES LOCAL ÎN COMUNA POIANA LACULUI, JUDEȚUL ARGEȘ, prin programul Național de Investiții „Anghel Saligny.

Este vorba de 5.569,4 metri de drumuri publice, în valoare de peste 8 milioane lei (cu TVA), din care valoarea solicitată de la bugetul de stat este de 7.837.338,48 lei cu TVA, iar valoarea finanțată de la bugetul local, de 277 .865,00lei cu TVA, potrivit următoarei scheme:

Articolul precedentGheorghiță Boțârcă, primarul orașului Topoloveni: „Să trecem cu bine prin necazurile astea care ne pasc”
Articolul următorSEdC Mioveni: Aprinderea iluminatului festiv