Acasă Stiri Mioveni: Ședință de Consiliu Local în Mioveni, joi, 17 noiembrie 2022

Mioveni: Ședință de Consiliu Local în Mioveni, joi, 17 noiembrie 2022

82
0
Mioveni Sursă foto Facebook Primăria Orașului Mioveni
Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni

Joi, 17 noiembrie 2022, de la ora 17.00, la sediul Primăriei Mioveni va avea loc şedinţa publică ordinară a Consiliului Local.

“La această şedinţă sunt prevăzute 20 de puncte şi se vor discuta mai multe proiecte de hotărâri, printre care amintim:

– Aprobarea actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă al orașului Mioveni;

– Aprobarea Acordului de Parteneriat încheiat între Unitatea Administrativ Teritorială a orașului Mioveni și Spitalul Orășenesc Mioveni, în vederea depunerii spre finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Pilon V: Sănătate și reziliență instituțională – Componenta 12. Sănătate – Investiția I2, a Proiectului Echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale;

– Aprobarea Rectificării Bugetului pentru anul 2022;- Aprobarea contului de execuție al unității administrativ-teritoriale a orașului Mioveni pe trimestrul III al anului 2022 etc.

Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei: www.emioveni.ro, potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.”, se arată pe pagina de Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Articolul precedentMioveni: Cursuri de prim ajutor în cadrul unui parteneriat între Serviciul de Ambulanță Argeș și administrația locală
Articolul următorMioveni: Atelier gratuit pentru gravide şi proaspetele mămici