Acasă Administrativ/Politic Mioveni: Săptămâna viitoare are loc o nouă campanie de colectare gratuită a...

Mioveni: Săptămâna viitoare are loc o nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor reprezentate de echipamente electrice și electronice, vechi sau inutilizabile

96
0
Foto (descriptiv): colectaredeseuri.ro
Foto (descriptiv): colectaredeseuri.ro

În perioada 11 – 16 aprilie, va avea loc o nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor reprezentate de echipamente electrice și electronice, vechi sau inutilizabile, anunță Primăria Mioveni.

Locuitorii orașului pot scăpa gratuit de deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) participând la campania de mediu organizată de operatorul de colectare SC Save the World by Recycling SRL, în parteneriat cu Primăria orașului Mioveni.

Deșeurile electrice și electronice reciclabile vor fi preluate gratuit de operator, chiar de la domiciliul beneficiarului, în baza unei programări telefonice la numărul 0734.836.117, unde cei interesați pot suna pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare.

Intervalele orare de colectare a acestor deșeuri vor fi următoarele: 09.00 – 13.00 în zona central a orașului Mioveni și 17.00 – 20.00 în celelalte cartiere ale orașului.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la Primăria Oraşului Mioveni – Compartimentul Protecția Mediului, camera 9, număr de telefon 0348/455.444, interior 111.

CE DEȘEURI VOR FI COLECTATE?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, care se bagă în priză ori funcționează pe baterii, indiferent de greutate sau volum, de modul de prezentare sau stare, inclusiv corpuri de iluminat, tuburi fluorescente, baterii (non-auto), echipamente IT.

Fotoș Primăria Mioveni
Articolul precedentMioveni: Ajută o familie nevoiașă! În pragul Sărbătorilor Pascale, te poți alătura campaniei umanitare ”Venim în casa ta de Paște”
Articolul următorTânăr reținut de polițiști, după ce a condus fără permis și a distrus un gard. Bărbatul are antecedente penale