Acasă Stiri Ion Butnicu, cel mai longeviv cameraman din Argeș, a fost condus pe...

Ion Butnicu, cel mai longeviv cameraman din Argeș, a fost condus pe ultimul drum

130
0

Ion Butnicu, cel mai longeviv cameraman din Argeș, a fost condus joi pe ultimul drum. S-a stins la vârsta de 88 de ani, după o viață extrem de activă, în care a pus, mai presus de orice, familia și meseria.
Deținătorul unei arhive impresionante, cu tot ce înseamnă Pitești și județul Argeș (dar nu numai), de la Simfonia Lalelelor și Arpechim, până la Barajul Vidraru și FC Argeș ori cutremurul din 1977, Nea Ion – un maestru al imaginii și un personaj de care e greu să nu-ți amintești – a surprins atent tot ce a mișcat în jurul său.

Zeci de jurnaliști din Argeș și-au făcut „botezul” în presă cu Nea Ion. I-a învățat, i-a certat, i-a ajutat să înțeleagă ce e televiziunea și (mai ales) de ce o imagine face „cât o mie de cuvinte”.
Dintre cei care i-au fost alături, joi, pe ultimul drum, n-au lipsit, desigur, oameni din breaslă. Printre ei, și învățăceii săi de la Terra SAT / TVS, care și-au amintit, printre lacrimi, de momentele trăite alături de Ion Butnicu.
Drum lin, maestre Ion Butnicu!

Articolul precedentCampanie de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare în Mioveni
Articolul următorCetățenii orașului Mioveni s-au bucurat și sâmbătă de activitățile sportive interactive din cadrul evenimentului #BeActive