Acasă Reportaje/Analize INTERVIU „Victimele traficului de persoane nu sunt cazuri sociale” 

INTERVIU „Victimele traficului de persoane nu sunt cazuri sociale” 

281
0
„Victimele traficului de persoane nu sunt cazuri sociale”. Foto Pixabay
„Victimele traficului de persoane nu sunt cazuri sociale”. Foto Pixabay

Deși ai fi tentat să crezi că victimele traficului de persoane aparțin întotdeauna unor medii sărace și marginale, ele pot proveni, la fel de bine, din familii bune, cu venituri, resurse și studii, atrage atenția coordonatorul programului de asistență pentru victimele traficului de persoane din cadrul Fundației People to People, potrivit PressHub.

Poți număra pe degetele de la o mână câte organizații non-guvernamentale specializate pe recuperarea victimelor traficului de persoane există la nivelul țării noastre.

„Orice vulnerabilitate de orice fel poate fi exploatată de traficanți.”

„People to People” este un centru privat cu sediul în Oradea, ce funcționează din 2007 și unde ajung atât supraviețuitori adulți, cât și minori. Întrucât lucrează direct cu victimele traficului de persoană, iar siguranța acestora primează, interlocutorul meu alege să rămână anonim în materialul de față.

Continuarea, în PressHub!

Articolul precedentNOU CENTRU DE PERMANENȚĂ ÎN MIOVENI, LA FĂGETU
Articolul următorCFR Călători dă startul programului estival “Trenurile Soarelui”. 40 de trenuri ce vor asigura zilnic legături directe din toată țara cu staţiunile de la Marea Neagră și cu Delta Dunării