Acasă Stiri În atenția locuitorilor comunei BRADU: Încă mai puteți obține, gratuit, un recipient...

În atenția locuitorilor comunei BRADU: Încă mai puteți obține, gratuit, un recipient pentru compost

243
0

Dacă nu l-ați solicitat deja, încă mai puteți obține, gratuit, un recipient pentru compost. Ultimele bucăți așteaptă să ajungă la beneficiarii din comuna BRADU.
Primăria Bradu și SC HCB Construct Investment SRL Bradu îi îndeamnă pe locuitorii comunei să transforme deșeurile biodegradabile în îngrășăminte utile pentru sol, prin compostare, o formă naturală și simplă de reciclare.
Aceste recipiente – coșuri pentru transformarea deșeurilor biodegradabile în îngrășământ natural – se distribuie la cererea locuitorilor comunei Bradu.
O ocazie care n-ar trebui ratată, mai ales că recipientele sunt puse la dispoziția locuitorilor comunei Bradu, după cum a precizat, în mai multe rânduri, primarul comunei, Dan Stroe.
Procedura e simplă. Grăbiți-vă!
“Persoanele interesate sunt așteptate să dea un telefon la numărul 0764.460.741. Operatorul înregistrează coordonatele (strada și numărul casei), iar în câteva zile, noi livrăm recipientul la domiciliul solicitantului.”, explică, pentru REPER MEDIA, Valentin Ghilencia, directorul general al SC HCB Construct Investment SRL Bradu.

Foto (descriptiv): Ministerul Mediului
Foto (descriptiv): Ministerul Mediului

Avantaje

Beneficiile utilizării acestor recipiente nu sunt de neglijat: pe de o parte, se obține un produs util în agricultură, iar pe de altă parte, se evită poluarea ce ar putea rezulta din arderea deșeurilor.

Articolul precedentCine este de vină dacă România nu va intra în Schengen
Articolul următorTopoloveni: “FOCUL LU’ SUMEDRU” – 2022. Tarafurile și artiștii locali care vor face spectacol