Acasă Sanatate Echipa de medici specialiști de la Spitalul Orășenesc Mioveni continuă să se...

Echipa de medici specialiști de la Spitalul Orășenesc Mioveni continuă să se mărească. Doi medici noi implementează, cu succes, toate metodele și tehnicile medicale învățate în străinătate

211
0

Echipa de medici specialiști de la Spitalul Orășenesc Mioveni continuă să se mărească. Astfel, pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă(ATI) activează deja doi specialiști.

Este vorba despre Andrea Dănilă și Bogdan Prunaru.

Potrivit datelor din CV-urile celor doi medici, aceștia au absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova și au urmat apoi stagiul de pregătire pe specialitatea Anestezie si Terapie Intensivă.

Aceștia au lucrat 2 ani și în Irlanda, la Our Lady Of Lourdes Hospital(Drogheda), iar acum implementează cu succes, la Mioveni, toate metodele și tehnicile medicale învățate în străinătate.

“ Consider că un specialist în terapie intensivă trebuie să aibă o abordare holistică a pacienților și să cunoască aspecte din multiple arii medicale, pentru că orice afecțiune de care suferă o persoană poate reprezenta un risc major, iar medicul de ATI trebuie să aibă vocație în domeniu, să se pregătească toată viața și să se lupte zi de zi cu salvarea pacienților.

Deși am fi putut pleca din nou în străinătate, am ales să profesăm la Spitalul Orășenesc Mioveni datorită echipei tinere şi ambiţioase de aici, dar și a aparaturii moderne” , ne-a declarat dr. Bogdan Prunaru.

Articolul precedentBRADU: Prima creșă dedicată copiilor sub vârsta de sub 3 ani. Dan Stroe: Când am aflat că prin PNDL II putem să accesăm fonduri pentru această creșă, am făcut proiectul
Articolul următorParteneriat pentru educația elevilor din Poiana Lacului