Acasă Stiri Cine va asigura ordinea la meciurile de fotbal din weekend: CS Mioveni...

Cine va asigura ordinea la meciurile de fotbal din weekend: CS Mioveni – CFR Cluj și FC Argeș – FC Rapid București

431
0

Măsuri de ordine și siguranță publică asigurate de Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova

Vineri, 06 august a.c., jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre echipele CS Mioveni și CFR Cluj.

Meciul de fotbal se va disputa pe stadionul „Mioveni”, din orașul Mioveni, începând cu ora 21.30.

“Sâmbătă, 07 august a.c., vom asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre echipele FC Argeș și FC Rapid București, care se va desfășura pe stadionul „Nicolae Dobrin”, din municipiul Pitești., începând cu ora 21.30.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractată de organizator. Conform art. 14 din actul normativ menționat, anterior permiterii accesului în incinta arenei sportive, participanţii la acest eveniment vor fi supuşi unui control corporal preventiv, efectuat de către firma de securitate contractată de organizator, cu scopul evitării introducerii pe stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranţa spectatorilor.

Suporterii vor avea acces pe baza biletelor puse la dispoziție de organizator și a documentelor de acces care confirmă respectarea regulilor sanitare și epidemiologice.

În cazul în care, suporterii aleg să își exprime sentimentele de bucurie sau dezaprobare, le recomandăm să se manifeste în mod civilizat și să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice și să se delimiteze de orice formă de violență verbală sau fizică”, precizează Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul al IJJ Dolj.

Articolul precedentCătălin Gherzan: “Impozitele pe care le plătim pentru a avea o pensie decentă după 50 de ani de muncă ajung, de fapt, doar pentru o precară subzistență”
Articolul următorVIDEO: Incendiu la o casă din comuna Bradu. Intervin pompierii și SMURD