Acasă Sanatate Centrul de vaccinare de tip drive-through este funcțional din această dimineață

Centrul de vaccinare de tip drive-through este funcțional din această dimineață

114
0

Centrul de vaccinare de tip drive-through este funcțional din această dimineață, de la ora 8, în parcarea VIVO! Pitești.

„M-am vaccinat astăzi cu doza a treia. Am ales acest centru și totul a decurs bine. Consider că imunizarea este soluția ieșirii din criza pandemică. Nu am avut reacții adverse după booster, mă simt foarte bine și îi încurajez pe argeșeni să meargă la centrele de vaccinare. La centrul drive-through am văzut mulți tineri și, doar până la ora 12 erau deja 70 de persoane vaccinate.”

Centrul din parcarea VIVO! Pitești va fi deschis până la miezul nopții. Cei care doresc să se vaccineze la drive-through trebuie să vină cu buletinul, își vor completa foaia de triaj chiar în mașină, fie că sunt șoferi sau pasageri, apoi vor fi vaccinați și vor merge la zona post-vaccinare. În 15 minute pot pleca, după ce primesc adeverința de vaccinare.

Personalul medical este asigurat de Spitalul de Pediatrie din Pitești. Echipele vor reveni și duminică, tot de la ora 8 până la ora 24.

Dacă intenționați să veniți la vaccinare după ora 22, nu uitați că este necesară declarația pe propria răspundere. Bifați rubrica de asistență medicală și scrieți traseul spre și dinspre centrul de vaccinare de tip drive-through.

Argeșul se vaccinează!

Articolul precedentSEdC Mioveni: Lucrările săptămânii
Articolul următorSEdC Mioveni: Se deschide accesul la Bază sportivă Gabriel Catillaz din Racovița și zona de picnic Făget