Acasă Administrativ/Politic Cătălin Gherzan: “Salariile nu țin pasul cu scumpirile, majorarea pensiilor rămâne la...

Cătălin Gherzan: “Salariile nu țin pasul cu scumpirile, majorarea pensiilor rămâne la stadiul de promisiune, doar tarifele utilităților cresc”

755
0

Creșterea semnificativă a prețului energiei electrice pe piețe va duce – potrivit e-nergia.ro – la o creștere considerabilă a prețurilor și pentru consumatorii casnici care au trecut în piața concurențială, în momentul în care contractele acestora vor expira, iar oamenii vor trebui să semneze noi contracte de furnizare. Un aspect pe care politicianul Cătălin Gherzan îl consideră îngrijorător.

“Iată cum consumatorii casnici care au trecut în piața concurențială nici n-au avut timp să se bucure când au crezut că și-au găsit cel mai bun furnizor și că recentele contracte le vor ușura viețile, că, iată, deja se anunță o creștere a facturii la energie. Din păcate asistăm la încă o etapă de îngreunare a vieții de zi cu zi, pentru că salariile nu țin pasul cu scumpirile, majorarea pensiilor rămâne la stadiul de promisiune, doar tarifele utilităților cresc, trăgând în jos coșul zilnic. Mai grav e că de aici va începe un tăvălug al scumpirilor, la majoritatea produselor”, spune Cătălin Gherzan.

Articolul precedentBRADU: Analizele de laborator confirmă că apa celor două izvoare din localitate e numai bună de băut
Articolul următorS.E.d.C. Mioveni: Servicii de curățenie în scări de bloc