Acasă Actualitate BRADU: Campania de colectare gratuită a resturilor vegetale, în plină desfășurare. Atenție...

BRADU: Campania de colectare gratuită a resturilor vegetale, în plină desfășurare. Atenție la ce puneți în saci!

255
0

Campania de colectare gratuită a resturilor vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului, demarată în urmă cu trei săptămâni în comuna Bradu, continuă!
SC HCB Construct Investment SRL Bradu ridică, gratuit, aceste tipuri de resturi vegetale.
Ca să poată fi ridicate gratuit, aceste resturi vegetale trebuie depozitează în fața porții, în saci. Ridicarea lor se face, conform programului deja cunoscut Luni – Strada Principală, Marți – Bradu de Jos, Miercuri – Bradu de Sus, Joi – Geamăna Sat, Vineri – Geamăna Platou”, explică, pentru REPER MEDIA, Valentin Ghilencia, directorul general al SC HCB Construct Investment SRL Bradu.

Atenție, în această campanie NU se ridică și crengi (pentru care a existat o campanie separată) și nici alte deșeuri, iar amestecarea acestora cu resturile vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului este interzisă și supusă sancțiunilor.
Administrația locală Bradu și HCB Construct Investment amintesc localnicilor că incendierea resturilor vegetale nu este o soluție pentru curățenia de primăvară/vară, nu doar din cauza pericolului pe care-l reprezintă focul deschis, ci și pentru faptul că este un obicei poluant, care creează, pe deasupra, un mare disconfort olfactiv. Alternativa este această campanie care oferă o soluție simplă, curată, implementată cu succes la Bradu și în anii trecuț.

Foto: Facebook Dan Stroe