Acasă Stiri BRADU: Pubele gratuite pentru gunoiul selectiv. Cum și de unde pot fi...

BRADU: Pubele gratuite pentru gunoiul selectiv. Cum și de unde pot fi ridicate

375
0

Începe o nouă acțiune care vine în sprijinul locuitorilor comunei Bradu: distribuirea de pubele pentru gunoiul selectiv.

„Este vorba, în speță, despre distribuirea pubelelor pentru deșeuri de sticlă. Momentan, acțiunea se desfășoară doar în satele Bradu de sus și Bradu de jos. Se distribuie câte o singură pubelă de gospodărie, în baza cărții de identitate / buletinului, de la sediul SC HCB Construct Investment SRL Bradu din Strada Învățător Sabin Iliescu, numărul 5”, explică, pentru REPER MEDIA, Valentin Ghilencia, directorul general al SC HCB Construct Investment SRL Bradu.

Primăria Bradu, prin primarul Dan Stroe și SC HCB Construct Investment SRL amintesc locuitorilor comunei că activitatea de colectare selectivă a deșeurilor este una dintre activitățile de management al deșeurilor, care constă în stocarea și preluarea separată a deșeurilor în vederea eliminării sau valorificării, dat fiind că multe dintre aceste deșeuri ar putea fi transformate în alte obiecte utile, prin reciclare, un aspect pozitiv pentru diminuarea poluării și regenerarea resurselor naturale.

Foto: Ministerul Mediului