Acasă Stiri Atenție la valabilitatea actelor de identitate! Precizările Serviciului Public de Evidenţă a...

Atenție la valabilitatea actelor de identitate! Precizările Serviciului Public de Evidenţă a Persoanelor Mioveni

339
0

Primăria Orașului Mioveni amintește că cetățenii ale căror acte de identitate au expirat se pot prezenta la sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Mioveni (Bulevardul Dacia, Bl.P2A), în vederea depunerii actelor pentru eliberarea unor noi documente de identitate.

“În conformitate cu Legea nr. 55/2020, art. 4, <<valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice, precum și de entitățile private autorizate conform legii, se menține pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări>>”, anunță Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Mioveni.

Actele de identitate expirate, dar care au avut valabilitatea prelungită, prin efectul legii, în timpul stării de alertă, vor rămâne valabile maxim 90 de zile calendaristice începând din 9 martie 2022.

Cetățenii ale căror acte de identitate au expirat se pot prezenta la sediul serviciului (Bulevardul Dacia, Bl.P2A), în vederea depunerii actelor pentru eliberarea unui nou act de identitate.

Articolul precedentUnde se face autorecenzarea asistată în Mioveni. Punctele în care persoanele care nu au tehnologia necesară și nici adrese de e-mail sunt îndrumate
Articolul următorVIDEO / ACUM: Ședinţă ordinară a Consiliului Local Mioveni. Aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al orașului pe anul 2022, unul dintre punctele principale ale ordinii de zi