Acasă Administrativ/Politic Alina Gorghiu: “Mihai Coteț este alegerea corectă pentru PNL Pitești”

Alina Gorghiu: “Mihai Coteț este alegerea corectă pentru PNL Pitești”

558
0

După ce, în urmă cu doar câteva zile, a subliniat că susține schimbarea în PNL Argeș în contextul în care actuala formulă de conducere a organizației județene a PNL este cea care a pierdut toate alegerile (europarlamentare, prezidențiale tur 1, locale și parlamentare de anul trecut), Alina Gorghiu – senator PNL și fost președinte al partidului – și-a reiterat miercuri seara susținerea pentru Mihai Coteț la conducerea organizației liberale piteștene.

“Mihai Coteț este alegerea corectă pentru PNL Pitești. Îl susțin și mă bucur că facem parte din aceeași echipă. Echipa care construiește”, a spus Alina Gorghiu.

“Îmi doresc ca PNL Pitești să devină o organizație frecventabilă”

Deja liberalii piteșteni și argeșeni care cred în reformarea Partidului Național Liberal și pe plan local s-au coagulat în jurul omului de afaceri Mihai Coteț care, recent, și-a anunțat candiatura la conducerea PNL Pitești și care, pe lângă nucleul consistent deja constituit, vrea să-i coopteze alături pe toți colegii care cred în schimbare. Mai mult, liberalul se focusează și pe atragerea tinerilor către organizație.

“Îmi doresc ca PNL Pitești să devină o organizație frecventabilă, deschisă către oamenii care își doresc să se implice în comunitate și care, până acum, din cauza situației și atmosferei din interior, au stat deoparte, către oamenii care își doresc să facă ceva pentru cei din jurul lor. E foarte important, de exemplu, să avem o organizație de tineret puternică. Este anormal ca, la acest moment, organizația de tineret să nu fie una dintre cele mai puternice din țară, așa cum ar merita, ținând cont că suntem în județul Brătienilor. Ar fi trebuit ca aici să avem o organizație fanion pentru Partidul Național Liberal. Tinerii sunt viitorul și asta ne dorim: să clădim un viitor cu și pentru ei. Ăsta este și rostul nostru ca organizație/filială: să construim un viitor pentru comunitate și pentru tineri”, a declarat, pentru Reper Media, Mihai Coteț.

“Mihai ar fi trebuit să fie azi și viceprimarul Municipiului Pitești pentru că PNL a promis acest lucru”

Printre cei care și-au exprimat public susținerea față de Mihai Coteț se numără și avocatul liberal Radu Perianu, consilier al prim-ministrului României, Florin Cîțu.

“Mihai Cotet va fi un suflu nou la PNL Pitești! Am încredere că va aduce acestei organizații liniștea de care are nevoie ca să construiască temeinic pentru anul electoral 2024. Mihai, ai încrederea mea și votul meu!
PS: Mihai ar fi trebuit să fie azi și viceprimarul Municipiului Pitești pentru că PNL a promis acest lucru în campania electorală. Însă, niciodată nu e prea târziu să ne ținem de cuvânt“, spune Radu Perianu.

Articolul precedent”Certitudinea Probabilităților”, documentarul care aduce o nouă perspectivă asupra regimului comunist. INTERVIU cu realizatorul și criticul de film Raluca Durbacă
Articolul următorÎncep lucrările pe tronsonul Piteşti – Curtea de Argeş al viitoarei autostrăzi ce va face legătura cu Sibiul