Acasă Stiri UPDATE: Un BMW a făcut praf 3 taxiuri

UPDATE: Un BMW a făcut praf 3 taxiuri

687
0

UPDATE:

“Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că un bărbat de 22 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, din direcția Târgul Săptămânal către Centru, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism de tip taxi, staționat în stația special destinată, în care se afla un bărbat de 42 de ani, din Pitești.
Ulterior, acesta a fost proiectat într-un alt autoturism taxi, care, de asemenea, a intrat în coliziune cu un al treilea autoturism taxi, ambele staționate, în care se aflau un bărbat de 40 de ani, respectiv un bărbat de 52 de ani, ambii din Pitești.
În urma accidentului, bărbații de 42 de ani, respectiv 40 de ani, din autoturismele taxi staționate, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la spital.
Toate persoanele implicate au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeș.

UPDATE: “Un cetățean (…) cu un BMW a pierdut controlul volanului și a făcut praf 3 taxiuri”, scrie Vlad R. Mihai pe grupul Facebook Info Trafic Pitesti-Arges.

UPDATE: Potrivit IPJ Argeș, ar putea fi vorba de trei victime.

Știrea inițială:

Pompierii intervin la un accident rutier produs în Municipiul Pitești, cartier Craiovei, în zona stației de taxiuri de la Comisariat.

Foto: Vlad R. Mihai l Facebook Info Trafic Pitesti-Arges.

Articolul precedentTOPOLOVENI: În ce condiții pot scăpa de plata majorărilor de întârziere contribuabilii restanți la plata impozitelor și taxelor locale
Articolul următorSEDC Mioveni: “Deșeurile casnice sunt cel mai greu de ținut sub control”