Acasă Diverse „Uite-l! Iese din bloc! Are două biciclete! Sigur el este!”. Scena reținerii...

„Uite-l! Iese din bloc! Are două biciclete! Sigur el este!”. Scena reținerii hoțului ghinionist

138
0

Săptămâna aceasta, noaptea de marți spre miercuri, ora 02.30.
Un apel la 112 anunța faptul că pe scara unui bloc de pe B-dul. Nicolae Bălcescu din Pitești s-ar afla o persoană suspectă.

– Vă salut! Avem un apel 112! Trimiteți rapid un echipaj de ordine publică!

– Imediat! Colegii sunt în zonă! – Narcis, Daniel, aveți o persoană suspectă la scara unui bloc!- Suntem aproape! Ajungem imediat!

– Narcis, să parcăm pe lateralul blocului! Să îl surprindem la ieșirea din scară! Sper că nu l-am ratat!

– Nu! Uite-l! Iese din bloc! Are două biciclete! Sigur el este!

„Încurajăm mersul pe bicicletă, numai să fie a dumneavoastră!”

Pe scurt, bărbatul ar fi pătruns în scara blocului, prin spargerea geamurilor de la ușa principală de acces și de pe casa scării a unui etaj superior, ar fi sustras bicicletele și încerca să fugă.

„Vă informăm că acesta a <<bifat>> o reținere, pentru 24 de ore, iar, ulterior, un control judiciar, pentru 60 de zile. Narcis, Daniel, vă mulțumim pentru operativitate! P.S.: Încurajăm mersul pe bicicletă, numai să fie a dumneavoastră!”, precizează Poliția Română, care a promovat acțiunea polițiștilor piteșteni.

IPJ ARGEȘ:

„Imediat, la fața locului, a fost direcționat un echipaj de ordine publică din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, format din ag. șef pr. Mănescu Daniel și ag. Matei Narcis.

Polițiștii au identificat repede blocul indicat și au depistat un bărbat, care tocmai încerca să iasă din scara blocului cu două biciclete.

Operativitatea, de care au dat dovadă colegii nostri, a făcut ca prejudiciul, în valoare de aproximativ 3.000 de lei, să fie recuperat și predat proprietarului.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, pentru audieri.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că, un bărbat de 27 de ani, din Ștefănești, ar fi pătruns în scara blocului, prin spargerea geamului de la ușa principală de acces și de pe casa scării de la etajul II și ar fi sustras cele două biciclete.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, precizează IPJ Argeș.

Foto descriptiv (FB C. Tomescu)

Articolul precedentUPDATE: Un bărbat se zbate între viață și moarte după ce a fost prins într-un utilaj. Polițiștii au deschis dosar penal
Articolul următorEDITORIAL: Valul și drobul de sare