Acasă Administrativ/Politic Program de furnizare alternativă a apei în Poiana Lacului

Program de furnizare alternativă a apei în Poiana Lacului

128
0

Ca urmare a discuțiilor purtate atât la sediul S.C. Apă Canal 2000 S.A. Pitesti, cât si la sediul Primăriei Poiana Lacului cu privire la furnizarea apei potabile în satele din comuna Poiana Lacului, s-a stabilit și s-a încheiat un parteneriat între cele două entități, care funcționează începând cu data de 18.07.2021, orele 23.30 și care prevede furnizarea alternativă de 36 de ore a apei, în perioada în care se înregistrează temperaturi ridicate. Programul de furnizare alternativă a apei este urmatorul :
19.07.2021 – 20.07.2021 vor fi alimentate cu apă satele Păduroiu Deal, Păduroiu Vale, Gălățeanu, Grădinești, Cociobești, Lipia;
21.07.2021 – 22.07.2021 vor fi alimentate cu apă satele Sămara, Metofu, Dealul Viilor, Dealul Orașului, Dinculești, Gâlcești, Popești, Negoești, Teiușu, Negrea și Poiana Lacului centru.

Pentru a se asigura că programul de alimentare alternativă a apei, prevăzut în protocolul cu Primăria Poiana Lacului este funcțional, S.C. Apă Canal 2000 S.A. Pitești trebuie să efectueze manevrele de vane alternativ din două în două zile, astfel încât castelul de apă să fie alimentat în permanență pentru a putea face față consumului de apă. Se va proceda la sigilarea ansamblului de vane în vederea asigurării apei pe zonele menționate.

Până la remedierea integrală a situației de la Poiana Lacului, S.C. Apă Canal 2000 S.A. Pitești trebuie să pună la dispoziția utilizatorilor din zonele afectate un necesar minim de apă care va fi transportat cu cisterna.

Articolul precedentMoarte sângeroasă pentru un muncitor de 28 de ani: „I-a scăpat drujba şi i-a împrăştiat creierii”
Articolul următorMihăilă: ”Chiar dacă cazurile de COVID 19 au crescut, persoanele vaccinate nu au risc de a dezvolta formă severă de boală”