Acasă Stiri Cîțu a anunțat noi măsuri de relaxare de la 1 iunie

Cîțu a anunțat noi măsuri de relaxare de la 1 iunie

86
0

Premierul Florin Cîţu a declarat marţi că restaurantele şi hotelurile de pe litoral ar putea funcţiona la capacitate maximă de la 1 iunie, pentru persoanele vaccinate.

“Este clar că putem vorbi despre fără mască pe plajă, de exemplu. Fără mască, dacă mergem la munte în drumeţie, etc., putem să mergem fără mască. Dar putem să vorbim şi de lucruri sau de facilităţi pentru persoane vaccinate. Putem să vorbim, de exemplu, de restaurante, care pot să ajungă la capacitate de 100% cu persoane vaccinate, la interior. Sau hoteluri, pe litoral, cu capacitate de 100% cu persoane vaccinate. Deci sunt lucruri la care ne uităm. Putem să vorbim de evenimente private care pot fi deschise doar pentru persoane vaccinate şi aşa mai departe. Vom avea aceste evenimente pilot în Bucureşti şi Cluj, dar eu sunt sigur că rezultatele vor fi bune şi putem să ne gândim la astfel de evenimente”, a declarat premierul Florin Cîțu.

În ceea ce priveşte renunţarea la purtarea măştii în aer liber, premierul a declarat că acest lucru ar putea fi luat în calcul după 1 august.

Citește articolul pe larg, AICI: https://presshub.ro/citu-a-anuntat-noi-masuri-de-relaxare-de-la-1-iunie-190683/

Foto: Facebook Guvernul României