Acasă Cultura/Educatie Elevi ai Școlii Lexford Castel, admiși cu brio la „Zinca” și „Brătianu”

Elevi ai Școlii Lexford Castel, admiși cu brio la „Zinca” și „Brătianu”

330
0

Trei din cei opt elevi de clasa a IV-a ai Școlii Lexford Castel au decis să urmeze cursurile gimnaziale la colegiu și au fost admiși la cele mai prestigioase instituții de profil din Pitești: Colegiul Național I.C. Brătianu și Colegiul Național Zinca Golescu.

Puștii care au aplicat pentru cele două colegii de top au făcut față cu brio unei concurențe acerbe pentru admitere, luptând cot la cot cu cei mai buni elevi ai școlilor publice. Colegii lor au ales să meargă, în continuare, în ciclul gimnazial, cu Lexford Castel.

„Suntem mândri de elevii noștri, dar și de cei care i-au pregătit. Educația eficientă se face doar cu profesori care sunt buni pedagogi, cu dascăli dedicați, care folosesc metode aplicate. Cele mai bune performanțe se obțin atunci când educația se face în clase cu maximum 15 copii, astfel încât procesul de predare-învățare să se poată desfășura interactiv. Le urăm mult succes foștilor și actualilor noștri elevi”, a declarat, pentru Reper Media, Cătălin Gherzan, managerul Școlii și Grădiniței Lexford Castel.

Articolul precedentPrimarul Gh. Boțârcă, despre creșa recent inaugurată în Topoloveni: “Mă bucur că acești copii încep să se adapteze vieții în colectivitate”
Articolul următorCum își reduce la jumătate cheltuielile cu energia un spital de recuperare vechi de 46 de ani care în trecut revigora mica stațiune balneară Brădet