Acasă Actualitate BRADU: Campania de colectare gratuită a resturilor vegetale rezultate din cositul ierbii...

BRADU: Campania de colectare gratuită a resturilor vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului

294
0

În comuna Bradu continuă campania de colectare gratuită a resturilor vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului.

SC HCB Construct Investment SRL Bradu continuă campania de ridicare gratuită a resturilor vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului.
Persoanele care locuiesc în comună pot depozita iarba în fața porții, în saci. Ridicarea sacilor se face conform programului deja cunoscut: Luni – Strada Principală, Marți – Bradu de Jos, Miercuri – Bradu de Sus, Joi – Geamăna Sat, Vineri – Geamăna Platou”, explică, pentru REPER MEDIA, Valentin Ghilencia, directorul general al SC HCB Construct Investment SRL Bradu.

Recomandarea Primăriei Bradu și a HCB Construct Investment pentru locuitorii comune este să beneficieze de această soluție simplă prin care pot scăpa de aceste resturi vegetale implementată cu succes la Bradu și în anii trecuți și să evite incendierea lor.

Campania NU include și ridicarea crengilor (pentru care a existat o campanie separată) sau a altor deșeuri, iar amestecarea acestora cu resturile vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului este interzisă și supusă sancțiunilor.

(Foto: Facebook Dan Stroe)