Acasă Actualitate BRADU: Colectarea gratuită a resturilor vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul...

BRADU: Colectarea gratuită a resturilor vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului continuă în iulie. Programul campaniei

70
0

Campania de colectarea gratuită a resturilor vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului este la finalul celei de-a doua luni din acest sezon, dar continuă și în iulie.

Programul de ridicare pentru luna iulie 2014 este: Luni – Strada Principală, Marți – Bradu de Jos, Miercuri – Bradu de Sus, Joi – Geamăna Sat, Vineri – Geamăna Platou.

Pentru a beneficia de campanie, locuitorii comunei Bradu pot depozita iarba în fața porții, în saci. Ridicarea se face gratuit, conform graficului deja comunicat”, explică, pentru REPER MEDIA, Valentin Ghilencia, directorul general al SC HCB Construct Investment SRL Bradu.

Amintim că, în actuala campanie, nu este inclusă și ridicarea crengilor (acțiune care s-a încheiat la 30 aprilie) sau a altor deșeuri, iar amestecarea acestora cu resturile vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului este interzisă și supusă sancțiunilor.

Locuitorii comunei Bradu sunt sfătuiți de Primărie și SC HCB Construct Investment să beneficieze de campania care a început în data de 1 mai 2024, prin care pot scăpa de aceste resturi vegetale – soluție care a fost implementată cu succes la Bradu și în anii trecuți – și să evite incendierea lor.

FOTO: Facebook Dan Stroe