Acasă Actualitate TOPOLOVENI: Valorificarea potențialului turistic regional, prin organizarea și dezvoltarea de trasee itinerante...

TOPOLOVENI: Valorificarea potențialului turistic regional, prin organizarea și dezvoltarea de trasee itinerante „TOPOLOVENI BIKE”

148
0

Valorificarea potențialului turistic regional, prin organizarea și dezvoltarea de trasee itinerante „TOPOLOVENI BIKE” – Super eveniment în Topoloveni.

Marți, 26 martie, studenți ai Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București-CENTRUL UNIVERSITAR PITEȘTI, Facultatea de Științe, Educație Fizicã şi Informatică, Profilul Educație fizica și Sport, cât și Sport și Performanță Motrică au luat parte la un eveniment unic: au vizitat Muzeul Etnografic din cadrul Ansamblului Biserica Monument Istoric Goleștii – Badii, parcul cel nou al orașului Topoloveni, Școala de Odinioară Daniil Topoloveanu din cartierul Inuri și Biserica Inuri.

La final au interacționat cu elevii Liceului Tehnologic Topoloveni.

„A fost o zi unică, deoarece întreg traseul a fost parcurs pe biciclete, prin sistemul pe care orașul nostru îl deține de ride sharing! Studenții, împreună cu profesorul universitar Florin Ghimișliu, au fost plăcut surprinși de întregul traseu, de obiectivele vizitate cât și de biciclete de care se bucură cetățenii orașului Topoloveni. Ca feedback, avem promisiunea unei colaborări pe termen lung cât și asigurarea că o să mai repetăm această experiență!”, a precizat Primăria Topoloveni.