Acasă Actualitate Primaria Orașului Topoloveni i-a felicitat pe sportivii care au adus orașului 7...

Primaria Orașului Topoloveni i-a felicitat pe sportivii care au adus orașului 7 medalii la Campionatul Național de Freestyle Kickboxing

98
0

Primaria Orașului Topoloveni susține sportul de performanță și sportul de masă. Administrația locală i-a felicitat, săptămâna aceasta, pe sportivii care au adus orașului nu mai puțin de 7 medalii la Campionatul Național de Freestyle Kickboxing.

Asociația Club Sportiv Sabaki Extreme Fight s-a deplasat sâmbătă, 16 martie 2024, cu 9 sportivi, la Campionatul Național de Freestyle Kickboxing, desfășurat în localitatea Brazi din județul Prahova.

La competiție au participat 57 de cluburi, 548 de întrări și 440 de sportivi.

După o zi foarte lungă, cu emoții, oboseală și stres, Sabaki Extreme Fight TOPOLOVENI a reușit să obțină 7 medalii (doi dintre sportivi pierzând în sferturi). Primăria Topoloveni i-a felicitat pe toți.

Iată sportivii care au adus medalii orașului:

Căpris Darius categoria – 60kg

Grădinaru Antonio categoria – 65 kg

Negrei Ștefan categoria – 70 kg

Bojoiu Octavian categoria – 85 kg

Gogescu Vanesa categoria – 50 kg

Boțârca Valentin categoria – 50 kg

Roman Mihai categoria – 80 kg

Bondoc Ionuț

Miriță Alexandru

Conducerea clubului a mulțumit, la rândul său, Consiliului Local.

„Mulțumim organizatorilor, mulțumim Federației Romane de Freestyle Kickboxing și Muay Thai, mulțumim Consiliului Local Topoloveni, mulțumim părinților și celor care au venit să ne susțină la acest eveniment, sunt mândru de voi cu deosebit respect“, a transmis și Ionut Hrisca.