Acasă Actualitate BRADU: Zeci de transporturi zilnice efectuate de HCB Construct, în cadrul campaniei...

BRADU: Zeci de transporturi zilnice efectuate de HCB Construct, în cadrul campaniei de colectare gratuită a crengilor uscate. Rugămintrea administrației locale și a operatorului

464
0

Primăria Comunei Bradu și SC HCB Construct Investment SRL Bradu desfășoară, de la începutul acestei luni, o complexă campanie de colectare a crengilor uscate, operațiune care se desfășoară, în mod gratuit, în această localitate. Zeci de astfel de transporturi au loc zilnic.

Sosirea primăverii înseamnă, pentru locuitorii din Bradu, curățenie în grădini și livezi. Toaletarea pomilor lasă în urmă cantități importante de crengi uscate, care sunt ridicate gratuit de HCB Construct.

Mergem înainte cu această campanie pentru că ne dorim o comună curată, mai ales că a mai rămas foarte puțin timp până la Paște”, spune primarul comunei Bradu, Dan Stroe.

Locuitorii comunei Bradu nu trebuie decât să depoziteze în fața porții crengile rezultate din toaletarea arborilor (nu se ridică din curți), ținând cont de graficul de ridicare a acestora.

Rugămintea noastră este ca locuitorii comunei Bradu să rețină că în această campanie ridicăm doar crengile – operațiune care este gratuită – nu și altfel de resturi vegetale, precum iarba sau frunzele, pentru care recomandăm folosirea recipientelor de compost, puse la dispoziție de Primăria Bradu și distribuite de HCB Construct. Programul de ridicare a crengilor uscate este: Luni – Strada Principală, Marți – Bradu de Jos, Miercuri – Bradu de Sus, Joi – Geamăna Sat, Vineri – Platou Geamăna”, explică, pentru REPER MEDIA, Valentin Ghilencia, directorul general al SC HCB Construct Investment SRL Bradu.