Acasă Administrativ/Politic Din decembrie, HCB Construct nu va mai ridica deșeurile vegetale provenite din...

Din decembrie, HCB Construct nu va mai ridica deșeurile vegetale provenite din gospodării. Dan Stroe: „Persoanele care continuă să le depoziteze pe domeniul public după această dată riscă să fie sancționate”

136
0

Începând cu data de 1 decembrie 2023, SC HCB Construct INVESTMENT SRL nu va mai ridica deșeurile vegetale (iarbă, crengi, etc.) provenite din gospodării.

„Persoanele care continuă să le depoziteze pe domeniul public după această dată riscă să fie sancționate contravențional, cu amenzi începând de la 500 de lei, până la 1000 de lei. Vă mulțumesc pentru înțelegere și colaborare!”, a transmis primarul comunei Bradu, Dan Stroe.

Ultimele zile ale campaniei derulate de HCB Construct

Sunt ultimele zile în care locuitorii comunei Bradu mai pot scăpa, gratuit, de resturile vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului. Campania derulată în comuna Bradu a intrat pe ultima sută de metri. Acțiunea urmează să se încheie în prima zi a primei luni de iarnă.

„Locuitorii din comuna noastră încă mai pot depozita iarba în fața porții, în saci. Ridicarea sacilor se face conform programului deja cunoscut. De la 1 decembrie, campania se suspendă”, explică, pentru REPER MEDIA, Valentin Ghilencia, directorul general al SC HCB Construct Investment SRL Bradu.

Atenție! În această campanie nu este inclusă și ridicarea crengilor (pentru care a existat o campanie separată) sau a altor deșeuri, iar amestecarea acestora cu resturile vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului este interzisă și supusă sancțiunilor.

FOTO: Facebook Dan Stroe