Acasă Actualitate BRADU: De unde se ridică gratuit resturile vegetale în ultima zi din...

BRADU: De unde se ridică gratuit resturile vegetale în ultima zi din mai. Programul campaniei pentru luna iunie

71
0

Campania de colectarea gratuită a resturilor vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului este la finalul primei luni din acest sezon.

Vineri, 31 mai, este rândul zonei Geamăna Platou pentru ridicarea sacilor cu resturi vegetale, apoi campania intră în cea de-a doua lună.

Programul de ridicare pentru luna viitoare este cel amintit de primarul Dan Stroe: Luni – Strada Principală, Marți – Bradu de Jos, Miercuri – Bradu de Sus, Joi – Geamăna Sat, Vineri – Geamăna Platou

Locuitorii comunei Bradu nu au de făcut decât să depoziteze iarba în fața porții, în saci. Ridicarea se face gratuit, conform graficului anunțat”, explică, pentru REPER MEDIA, Valentin Ghilencia, directorul general al SC HCB Construct Investment SRL Bradu.

Atenție! În actuala campanie nu este inclusă și ridicarea crengilor (acțiune care s-a încheiat la 30 aprilie) sau a altor deșeuri, iar amestecarea acestora cu resturile vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului este interzisă și supusă sancțiunilor.

Localnicii din Bradu sunt sfătuiți de Primărie și SC HCB Construct Investment să beneficieze de campania care a început în data de 1 mai 2024, prin care pot scăpa de aceste resturi vegetale – soluție care a fost implementată cu succes la Bradu și în anii trecuți – și să evite incendierea lor.

FOTO: Facebook Dan Stroe