Acasă Stiri BRADU: Începe o nouă campanie de colectare gratuită a resturilor vegetale. Ce...

BRADU: Începe o nouă campanie de colectare gratuită a resturilor vegetale. Ce trebuie să aibă în vedere locuitorii comunei

141
0

Campania de colectare a crengilor uscate demarată în comuna Bradu la începutul primăverii a ajuns la final. Începând de vineri, 28 aprilie, începe o altă campanie/acțiune. Este vorba de ridicarea gratuită a resturilor vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului.
SC HCB Construct Investment SRL Bradu ridică, gratuit, începând din 28 aprilie, resturile vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului.
„Pentru a fi ridicate gratuit, aceste resturi vegetale se depozitează în fața porții, în saci. Ridicarea lor se face, conform programului deja cunoscut Luni – Strada Principală, Marți – Bradu de Jos, Miercuri – Bradu de Sus, Joi – Geamăna Sat, Vineri – Geamăna Platou”, explică, pentru REPER MEDIA, Valentin Ghilencia, directorul general al SC HCB Construct Investment SRL Bradu.
Primăria Bradu și HCB Construct Investment amintesc localnicilor că incendierea resturilor vegetale nu este o soluție pentru curățenia de primăvară, nu doar din cauza pericolului pe care-l reprezintă focul deschis, ci și pentru faptul că este un obicei poluant, care creează, pe deasupra, un mare disconfort olfactiv. Recomandarea acestora pentru locuitorii comunei Bradu este să beneficieze de această soluție simplă, curată, implementată cu succes la Bradu și în anii trecuți, pentru a scăpa de acest tip de gunoi.

Foto: Facebook Primaria Bradu

Articolul precedentEpicentrul geografiei în anul 2023 a fost Piteștiul: 350 de elevi s-au întrecut la Olimpiada Națională de Geografie
Articolul următorMioveni: Ample campanii de ecologizare a unor zone verzi