Acasă Stiri Mioveni: Ample campanii de ecologizare a unor zone verzi

Mioveni: Ample campanii de ecologizare a unor zone verzi

108
0
Campanie de ecologizare Mioveni Sursă foto Facebook Primăria Orașului Mioveni
Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni

A devenit deja o tradiție ca, în fiecare primăvară, administrația locală din Mioveni, împreună cu unitățile de învățămât din oraș și o serie de parteneri, să deruleze ample campanii de ecologizare a unor zone verzi.

Orașul Mioveni este mai curat cu echivalentul a 550 de saci cu deșeuri, care au fost adunați din natură, de cei aproape 700 de voluntari, care au răspuns apelului autorităților, joi, 27 aprilie 2023.

Voluntarii s-au mobilizat pentru a da un exemplu de spirit civic și o lecție de ecologie celor care confundă mediul înconjurător cu propriul coș de gunoi.

Citește și: Gală de Box în 5 Mai la Sala Sporturilor Mioveni

Au fost alese cu precădere zonele de la marginea orașului, acolo unde trecătorii certați cu bunul simț aruncă deșeuri în natură. Accent deosebit s-a pus în zona Gheorman, pe sectorul care delimitează Mioveniul de Ștefănești.

Aceștia au avut la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea Primăriei Mioveni, iar Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni a asigurat suportul logistic și transportul deşeurilor colectate.

„Conducerea Primăriei Mioveni le mulțumește tuturor celor care au participat la această acțiune.”, se arată pe pagina de Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Articolul precedentBRADU: Începe o nouă campanie de colectare gratuită a resturilor vegetale. Ce trebuie să aibă în vedere locuitorii comunei
Articolul următorBRADU: HCB Construct montează noi indicatoare în comună. Unde vor fi amplasate