Acasă Stiri UPDATE: Unul dintre violatorii fetei de 16 ani era cercetat pentru alte...

UPDATE: Unul dintre violatorii fetei de 16 ani era cercetat pentru alte trei infracțiuni

444
0

UPDATE: Bărbatul de 26 de ani se afla sub control judiciar, dispus într-o altă cauză penală, instrumentată de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, bărbatul fiind reținut la 14 iulie a.c., într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere, loviri sau alte violențe și tâlhărie.

Știrea inițială: Violatorii unei fete de 16 ani, arestați când credeau c-au reușit să scape de pușcărie

UPDATE: Cei doi bărbați au fost prezentați de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, atâta față de bărbatul de 26 de ani, cât și față de cel de 23 de ani.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Mioveni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de viol, şi au reţinut marţi doi bărbaţi, de 26 şi 23 de ani, ambii din comuna argeşeană Dobreşti.

Victima este o adolescentă în vârstă de 16 ani.

“Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 8 martie a.c., cei doi ar fi întreţinut raporturi sexuale, prin constrângere, cu o tânără, în timp ce se aflau pe raza oraşului Mioveni”, precizează IPJ Argeş.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv: FB Poliția Română

Articolul precedentSURSE. Cine sunt capii rețelei care au înșelat zeci de companii de stat din România și Spania
Articolul următorȘi-a atacat fiul cu un cuțit și și-a bătut soția până a băgat-o în spital. Cum a nesocotit un piteștean ordinul de protecție emis împotriva sa