Acasă Stiri SURSE. Cine sunt capii rețelei care au înșelat zeci de companii de...

SURSE. Cine sunt capii rețelei care au înșelat zeci de companii de stat din România și Spania

654
0

Surse judiciare au precizat, pentru PressHUB, că liderii rețelei care au coordonat o grupare de înșelăciune pe axa România – Spania sunt următorii: Deaconu Adrian Constantin (liderul), Marusca Marius Bogdan (mâna dreaptă), Ion Relu Diaconescu (locotenent), Ionuț Bogdan Ștefan, Păuna Cornel Dragoș și Daniel Marușca (membri importanți). Potrivit surselor noastre, aceștia coordonau circa ”200 de săgeți” care sunau la companiile de stat și se dădeau drept reprezentanți ai firmelor cu care acestea derulau contracte. Aceștia le spuneau că și-au schimbat conturile și cereau ca viramentele să fie făcute în conturile false indicate de suspecți. Printre companiile păgubite se numără: Centrala Nucleară de la Cernavodă.

Descinderi în Capitală și cinci județe, miercuri dimineață, la o grupare bănuită de înșelăciune în dauna a zeci de bănci și companii de stat din România și din străinătate, în special din Spania. Membrii grupării sunt bănuiți că se dădeau drept reprezentanți ai unor furnizori, îi convingeau pe funcționari că și-au schimbat conturile pentru încasarea facturilor, iar de îndată ce încasau banii, îi retrăgeau și se făceau nevăzuți.

Citește articolul pe larg, AICI: https://presshub.ro/surse-cine-sunt-capii-retelei-care-au-inselat-zeci-de-companii-de-stat-din-romania-si-spania-190249/

Articolul precedentS.Ed.C. Mioveni împlinește anul acesta 11 ani de activitate
Articolul următorUPDATE: Unul dintre violatorii fetei de 16 ani era cercetat pentru alte trei infracțiuni