Acasă Administrativ/Politic Un deputat PSD și unul PNL, discurs identic până la virgulă despre...

Un deputat PSD și unul PNL, discurs identic până la virgulă despre „bunul simț”

431
0
Sursă foto: presshub.ro

PSD și PNL au ajuns să semene atât de mult încât nu-și copiază doar năravurile, ci și declarațiile de presă. Un deputat PNL și o doamnă deputat PSD au gândit și au scris aceeași declarație de presă – „Reînvățarea bunului simț”, amândoi fiind extrem de preocupați de depărtarea românilor de „preceptele sănătoase de odinioară”, dar și de „boala stresului” de care ar suferi aceștia, potrivit PRESShub.

De ce suntem stresați acum, mai mult decât în trecut, se întreabă amândoi parlamentarii uniți în coaliția de guvernământ. Dacă declarațiile parlamentare sunt identice, intervin câteva diferențe în CV-ul acestora, dar și în declarațiile de avere.

În timp ce domnul de la PNL este mai tânăr decât doamna cu 18 ani, nici averea nu este la înălțimea social democratei, cu mult mai înstărită decât tânărul liberal.

Cei doi oratori sunt Elena Stoica, PSD, și Ervin Molnar de la PNL, iar faptul că marile spirite se întâlnesc se poate observa și din declarațiile identice pe care le-au transmis presei.

Reînvăţarea bunului simţ printr-un copy-paste nesimțit

Declarația identică a deputatei Elena Stoica și a deputatului Erwin Molnar
Declarația identică a deputatei Elena Stoica și a deputatului Erwin Molnar

Declarațiile identice au fost incluse în două comunicate de presă. De altfel, nu doar aceste două fragmente sunt identice, după cum puteți citi mai jos:

deputat Elena Stoica (PSD)
deputat Elena Stoica (PSD)

Comunicat de presă, 14 martie 2023, de la doamna deputat Elena Stoica (Grupul parlamentar al PSD)

Reînvăţarea bunului simţ

Odată cu progresul incredibil al tehnologiei şi cu depăşirea secolului vitezei, românii, noi, cu toţii, ne îndepărtăm tot mai accentuat de preceptele sănătoase de odinioară.

La prima vedere, ar putea fi hilar să abordezi un subiect aparent fără nici o legătură cu politica de la această tribună de opinie parlamentară.

Mă opresc însă astăzi la abordarea vieţii de tip nou a românilor pentru că ea are, indiferent de diferenţe, mai multe tangenţe cu viaţa politică decât ne-am imagina aparent. În prezent, oamenii suferă de boala stresului, un flagel care acaparează vieţile tuturor, în egală măsură. Stres, stres, stres şi iar stres!

Continuare, în PRESShub!