Acasă Stiri VIDEO Miel salvat din peștera în care a ajuns după ce a...

VIDEO Miel salvat din peștera în care a ajuns după ce a căzut în râu. „Bietul animăluț parcă înțelegea ce se întâmplă”

232
0

Fiecare intervenție a pompierilor e importantă, fie că e vorba de vieți, fie că e vorba de agoniseli, dar unele acțiuni chiar le rămân în suflet salvatorilor.

Joi, în jurul orei 17.00, o astfel de intervenție au avut-o pompierii de la Detașamentul Câmpulung și Punctul de Lucru Aninoasa, fiind solicitați, prin numărul unic de urgență 112, să salveze un mieluț ce a rămas blocat într-o mică peșteră din localitatea Broșteni.

Animalul a ajuns acolo după ce a căzut în apă râului Bratia, iar curenții l-au dus până pe o porțiune uscată a peșterii.

„Misiunea de salvare a durat aproximativ o ora și jumătate, timp în care bietul animăluț stătea speriat și parcă înțelegea tot ce se întâmplă, așteptând ca paramedicul nostru SMURD să vină la el și să-l scoată afară. Apa era rece și foarte adâncă în acea zonă, dar salvatorul a reușit să se strecoare prin spațiul îngust, a ajuns la mieluț și l-a adus în siguranță înapoi la turma sa. Paramedicul SMURD care a ajuns la miel este plutonierul major Solomon Marius”, scrie ISU Argeș pe pagina sa oficială.

Articolul precedentLocuitorii comunei Bradu vor circula din 2022 cu autobuze hibrid. Primarul Dan Stroe: “Vom renunța la transportul cu maxi-taxi”
Articolul următorLegea kurzarbeit a fost promulgată. Timpul de muncă al salariaților poate fi redus cu până la 80%